BAUMGARTNER AUTÓCENTRUM
NYOMTATÁS Főoldal  >  Alkatrész  >  Feltételek, infoirmációk

Baumgartner alkatrész értékesítésre vonatkozó információk

 

Partslink24 internetes portálon keresztül vásároló fogyasztók részére jótállás és szavatosság alkatrész vásárlás esetén

 

A Partslink24 internetes portálon keresztül megrendelt alkatrészek esetén Baumgartner Autócentrum Kft. a 45/2014 kormányrendelet alapján fogyasztói szerződésekre vonatkozóan 12 hónap jótállást vállal törvényi előírás alapján. A fogyasztótól a Baumgartner Autócentrum Kft., a Partslink24 internetes portálon keresztül megrendelt alkatrészt az átvétel napjától számított 14 naptári napon belül eredeti és sérülés mentes csomagolásban, hibátlan, még nem használt terméket visszavesz az átvétel helyszínén a fogyasztó nevére szóló számla eredeti példányának bemutatása mellett. A visszavétel feltétel:

  • a Baumgartner Autócentrum Kft. által a fogyasztó nevére kiállított eredeti számla
  • a Partslink24 rendszerében regisztrál internetes megrendelő a fogyasztó részéről a Baumgartner Autócentrum Kft. felé
  • az alkatrész sérülésmentes, hibátlan, nem használt állapotban
  • az alkatrész eredeti és sérülésmentes csomagolásának megléte.

 

 

Motorolaj és kenőanyag értékesítés:

 

2014. január 1-jével hatályba lépett új törvényi szabályozás értelmében, a Baumgartner Autócentrum Kft. a kenőanyagot csak kiskereskedelmi formában értékesíthet. E formában a végfelhasználók részére történő értékesítés nem jövedéki engedélyhez kötött tevékenység. Azonban szükséges a működési engedélyben a 22-es termékkör, vagy valamely jogelődje. Továbbértékesítési céllal a Baumgartner Autócentrum Kft. nem forgalmaz kenőanyagot ügyfelei számára.

 

Végfelhasználónak minősül a szerviz és a kiskereskedelmi vevő, akik minden esetben cég névre, vagy magánszemély nevére szóló számlát kapnak. A számla kiegyenlítését követően, a termék átvétele előtt alá kell írniuk egy nyomtatványt, melyben kijelentik, hogy saját felhasználásra vásárolják a terméket, nem továbbértékesítési céllal.

 

Bezárás

Küldje tovább ismerősének!

Autó:
Lakcím:


Köszönjük. Az űrlap elküldése sikeresen megtörtént.