BAUMGARTNER AUTÓCENTRUM
NYOMTATÁS Főoldal  >  Szerviz  >  Garancia +

A kiterjesztett garancia

A DACIA Garancia+ előnyei

  • Meghosszabbított szerződéses garancia akár 6 évig vagy 100.000 km-ig*
  • Az általános gyártói garancia körébe tartozó, előre nem látott és mozgásképtelenséget okozó meghibásodások javítása a mindenkori hatályos általános szerződési feltételek szerin
  • Renault Assistance szolgáltatásnak köszönhetően garantált az Ön mobilitása a szerződés teljes időtartama alatt
  • Igénybe vehető a Renault és Dacia Márkaszervizeiben Európa szerte
  • Dacia Garancia+ növeli használt gépjárművének értékét
  • Dacia Garancia+ szerződés a gépjármű vásárlásától számított egy éven belül bármikor megköthető.

ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

Renault Assistance szolgáltatás a Dacia Garancia+ részeként az Ön rendelkezésére áll a szerződés teljes időtartama alatt. A Renault Assistance szolgáltatás a hét minden napján, napi 24 órában garantálja, hogy Ön gépjárműve meghibásodása esetén sem marad segítségnyújtás nélkül. A Renault Assistance ingyenesen elérhető a 06 80 215 215-ös zöldszámon (külföldről + 36 1 412 1447). Meghibásodás esetén az Ön gépjárművét a helyszínen javítják, illetve elvontatják a legközelebbi Renault vagy Dacia Márkaszervizbe a hatályos általános szerződési feltételekben foglaltak szerint. 

Mit tartalmaz a Dacia Garancia+ szolgáltatás?

Dacia Garancia+ szolgáltatás az általános gyártói garancia meghosszabbítása, amelyet új gépjármű esetén 6 évre vagy 100 000 km futásteljesítményre nyújtunk*. A szerződés időtartama alatt felmerülő, a szerződés hatálya alá tartozó alkatrészjavítás, vagy csere költségét és munkadíját a Renault állja Ön helyett! A Dacia Garancia+ szerződés  megkötésére a forgalomba helyezést követő egy éven belül van lehetősége.

Mi történik, ha Ön el akarja adni gépjárművét?

Ha Ön gépjárműve eladása mellett dönt, a szolgáltatás minden előnyét átruházhatja az új tulajdonosra. Ön garanciával adja tovább gépjárművét. Érvényes Dacia Garancia+szolgáltatás szerződéssel gépjárművének használt értéke magasabb.

További kérdései vannak?

Ha szeretne többet megtudni a Dacia Garancia+ szolgáltatásról, kérjük forduljon bizalommal a legközelebbi Renault illetve Dacia Márkakereskedéshez, ahol bővebb tájékoztatást kaphat a szolgáltatásról, és segítenek megtalálni az Ön igényeinek legjobban megfelelő ajánlatot.

DACIA GARANCIA+ ÁRLISTA

Modell DACIA GARANCIA+ START DACIA GARANCIA+
LONG TIME
  60 hónap vagy
100 000 km
72 hónap vagy
100 000 km
Logan, Sandero, Logan VAN, Logan MCV, Logan Pick-up 64 990 Ft 79 990 Ft

 

Bezárás

Küldje tovább ismerősének!

Autó:
Lakcím:


Köszönjük. Az űrlap elküldése sikeresen megtörtént.