Szerviz akció

dac_04.jpg
dac_nyari_gumi_assistance.jpg
baumgartner_muszaki_2_2013_04.jpg

A rendszeres vizsgára történő felkészülés sokszor csak felesleges nyűgnek tűnhet. Ha azonban ezt a Baumgartner Autócentrum Kft. márkaszervizeiben végezteti, akkor időt és pénzt takaríthat meg. A szakembereink felkészítése után biztos lehet benne, hogy gépjárműve átmegy a vizsgán és Önt semmilyen kellemetlen meglepetés nem éri.

A Baumgartner Autócentrum Kft. átvállalja Öntől a műszaki vizsga kötelező és feleslegesnek tűnő gondjait, az időt rabló dokumentációk és procedúra intézését, így Önnek e miatt nem kell a napi programját megváltoztatnia, újabb megbeszéléseket, értekezleteket elhalasztania.

Tudta Ön, hogy ha gépjárművének nem sikerül teljesítenie a követelményeket a Műszaki vizsgán, akkor 30 napja van arra, hogy ismét jelentkezzen a Műszaki vizsgára. De miért fizetné ki duplán a vizsgadíjat, ha csak egyszer is elegendő?

Kérje bármely Baumgartner Autócentrum kft. márkaszervizben a műszaki vizsga előtti átvizsgálás lehetőségét és gépkocsijának műszaki vizsgáztatását.

Mit jelent a „Műszaki vizsga előtti átvizsgálás” Önnek?

ü A vizsgafelkészítés pontjai, melyekre a felkészítéskor külön figyelmet fordítunk:

 • fékrendszer
 • kormánymű
 • kereke és gumiabroncsok
 • felfüggesztés, rugózás,
 • futómű, karosszéria
 • világítás, irányjelzők
 • mechanikus alkatrészek
 • károsanyag-kibocsátás, zajszint.

ü Díjtalan az Ön részére az átvizsgálás és a műszaki vizsgára történő bemutatás, amennyiben a szükséges javításokat helyben, Baumgartner Autócentrum kft. bármely márkaszervizében végezteti el és ezek szükséges munkaideje több, mint 2 norma óra.

ü Díjmentes műszaki vizsga-garanciát vállal Baumgartner Autócentrum kft. minden ügyfelének, aki valamely Baumgartner márkaszervizben készítteti fel autóját a műszaki vizsgára és az igénybe vett „műszaki vizsga előtti átvizsgálás” ellenére a gépjármű nem megy át a vizsgán. Ez a garancia biztosítja az Ön számára, hogy a hibás alkatrészen, a Baumgartner Autócentrum kft. szakképzett szerelői által végzett munka ingyenes az Ön számára. A díjmentes műszaki vizsga-garancia csak akkor érvényesíthető, ha a kérdéses alkatrészre vonatkozó ellenőrző-listát megfelelő módon, szabályosan aláírta a Baumgartner Autócentrum kft. márkaszervizének illetékes szakembere. A garancia csak ugyanabban a márkaszervizben érvényesíthető, ahol az átvizsgálás megtörtént.*

Amennyiben az Ön gépkocsija műszaki vizsga szempontjából kifogástalan állapotú és javítást nem igényel, akkor a hatósági díjakon felül a műszaki vizsga előtti átvizsgálás és a vizsgára bemutatás díja mindösszesen 4.725 Ft + áfa.

.* A kedvezmény más kedvezményekkel és a Szerviz5+ akcióval nem vonható össze

hallotta.jpg

A Baumgartner Autócentrum Kft. karosszéria műhelyében bármilyen karosszéria javítását vállalja.

Miért a Baumgartner Autócentrum kft. karosszéria műhelyét válassza?

Mert mi,

 •  teljes körű biztosítási ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére,
 •  csereautó szolgáltatást biztosítunk Önnek,
 •  helyrehozzuk a szakszerűtlenül végzett korábbi javításokat, eltüntetjük azok nyomait,
 •  az Ön egyedi igényei szerint fényezzük az autóját, ha szeretne kitűnni a szürke hétköznapokból, 
 •  karambolos autójának újra helyreállítjuk az eredeti biztonságát, így az megőrzi értékét,
 •  átlátható és tervezhető költségeket biztosítunk, árazásunk és díjaink tökéletesen átláthatóak és megbízhatóak, a Renault gyári norma előírásait követjük,
 •  időt és pénzt spórolunk meg Önnek.

Tudta Ön, hogy a legtöbb Renault modell az NCAP töréstesztjein 5 csillagos minősítést kapott?

Fontos, hogy karambolos, sérült gépjárművét szakszervizben javíttassa, mert csak így biztosítható Ön és utasai számára a korábbi minőség és biztonság. Ha a Baumgartner Autócentrum Kft. karosszéria műhelyében végezteti karambolos autójának javíttatását, már egy nagy lépést tett saját és családja biztonságának megóvása érdekében. Autóját magasan képzett szakembereink veszik gondjukba, akik minden helyzetben az Ön számára optimális megoldást biztosítják, így maximálisan megbízhat a végeredményben

Márkáink