Szerviz

Alkalmazott technológiák

A Baumgartner Autócentrum Kft. márkaszervizeiben a Renault gyári előírásainak megfelelő legkorszerűbb autóipari eszközökkel és megoldásokkal dolgoznak a Renault speciális oktatási rendszerében képzett szakemberek, hogy Ön és gépjárműve a lehető legjobb szolgáltatásban részesüljön: „otthon érezze magát”.

A márkaszervizben felhasznált eredeti alkatrészek a Renault franciaországi központi alkatrészraktárából kerülnek kiszállításra, annak érdekében, hogy az Ön gépjárművébe beszerelve ugyanazt az 5 csillagos biztonságot nyújtsa, melyet az új Renault gépjárművek elértek az Euro NCAP tesztjei során.
Az alkalmazott javítási normaidők a Renault szakemberei által meghatározottak és előírtak, folyamatosan felügyeltek.
A Baumgartner Autócentrum Márkaszervizeinek műszaki felügyeletét, az európai Renault Mesterszerelői Verseny (Cotech) többszörös nyertese végzi.

A márkaszervizekben egyedülálló szerviz logisztikai rendszer működik, mely lehetővé teszi a javítási idő minimalizálását, a munkavégzés hatékonyságának optimalizálását, és ha szükséges bármely javítás utólagos ellenőrzését, visszakeresését.

A Baumgartner Autócentrum Kft. szervizeiben végzett javítások minőségi ellenőrzést követően kerülnek átadásra, melyet minden esetben mesterszerelő végez, hogy ezzel is minimálisra csökkenjen a visszatérő hibák lehetősége.

 

Az alkalmazott technológiákkal kapcsolatban további tájékoztatást a [javascript protected email] e-mail címen kérhet.

Márkáink